Wat wij u kunnen bieden

  • Zonnepark Services in Nederland is de toonaangevende leverancier van exploitatie- en onderhoudsdiensten voor grootschalige zonne-energiecentrales. Het bedrijf is een joint venture tussen GOLDBECK SOLAR en Chint Solar, twee grote bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in de fotovoltaïsche industrie. Zonnepark is toegewijd aan het onderhouden en garanderen van de effectieve werking van zonne-energiecentrales om de hoogste energie- en economische voordelen te verkrijgen tijdens de levensduur van de centrale voor onze klanten.
  • In samenhang met de positieve ontwikkeling van zonne-energie bevindt Zonnepark Services zich in een sterke uitbreidingsfase in Nederland en zijn wij op zoek naar jonge en dynamische mensen met een fascinatie voor techniek en zonne-energie, die het leuk vinden om flexibel en veelvuldig in het vrije veld te werken door heel Nederland.
  • Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe team met veel groei- en expansiemogelijkheden en deel je onze passie voor zonne-energie. Bel ons om de energieverandering voor jou, voor je gezin, voor het milieu actief te ondersteunen.
  •  Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen en flexibiliteit en geeft je de ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen, we willen dat je elke dag plezier hebt in je werk bij Zonnepark Services!