Bewaking

Bewaking
Toezicht
Inzichten
Prestaties

Zonnepark Services geeft prioriteit aan de optimale prestaties van uw zonne-energie-installaties door middel van uitgebreide monitoringdiensten. Ons Technical Asset Management team zorgt 365 dagen per jaar voor continue bewaking van uw systeem vanuit onze Control Room in hartje Utrecht. Deze proactieve aanpak garandeert realtime inzicht in de beschikbaarheid en prestaties van uw systeem. Ons toegewijde Technical Asset Management-team is elke dag van de week bereikbaar om snel in te spelen op de behoeften van de klant. Ondersteund door vakkundige technici in het veld maximaliseren we de uptime, optimaliseren we de energieproductie en geven we u gemoedsrust over de veiligheid en integriteit van uw investering in zonne-energie.

Meer informatie aanvragen

Preventief en correctief onderhoud

Preventief
Correctief
Inspecties
Probleemoplossing
Midden spanning

Bij Zonnepark Services hanteren we een uitgebreide onderhoudsstrategie met zowel corrigerende als preventieve maatregelen om de optimale prestaties en de lange levensduur van uw investering in zonne-energie te garanderen. Onze proactieve aanpak omvat regelmatige inspecties, apparatuur controles en preventieve taken zoals het aandraaien van verbindingen en het inspecteren van omvormers. Deze proactieve houding stelt ons in staat om potentiële problemen te identificeren en aan te pakken voordat ze escaleren, waardoor downtime en onverwachte reparatiekosten tot een minimum worden beperkt. Naast deze maatregelen beheren we reserveonderdelen nauwgezet en zorgen we voor tijdige beschikbaarheid en vervanging van kritieke onderdelen om systeemuitval tot een minimum te beperken. Bovendien zijn onze vakkundige technici bedreven in middenspannings- onderhoud, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw transformatoren en middenspannings- schakelaars wordt gegarandeerd. Door preventief en correctief onderhoud te combineren met het beheer van reserveonderdelen maximaliseren we de uptime van het systeem, optimaliseren we de energieproductie en beschermen we uw zonne-energieactiva voor de lange termijn.

Meer informatie aanvragen

Groenbeheer

Begrazing
Vegetatie door schapen
Maaien
Schaduwen
Biodiversiteit
Vergunningen

Onze groenbeheer- diensten combineren moderne technieken met innovatieve benaderingen om de optimale prestaties en esthetiek van uw zonne-installaties te garanderen. Naast het gebruik van moderne maaimachines maken we gebruik van duurzame praktijken zoals begrazing door schapen om de vegetatiegroei effectief te beheren. Door gebruik te maken van het natuurlijke graasgedrag van schapen houden we de vegetatie op peil, voorkomen we schaduw en houden we systeemonderdelen vrij van oprukkende planten. Deze aanpak verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht van uw zonne-energiesite, maar bevordert ook de biodiversiteit en vermindert de behoefte aan mechanische interventie. Onze toewijding aan duurzaam groenbeheer strekt zich uit tot strikte naleving van vergunningen en voorschriften, zodat uw zonneproject milieuverantwoord blijft terwijl de energieproductie wordt gemaximaliseerd. Met onze allesomvattende aanpak streven we naar een harmonieus evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en milieuvriendelijkheid voor uw investering in zonne-energie.

Meer informatie aanvragen

Site beveiliging

Beveiliging
CCTV
Alarm
Diefstal
Patrouilles

Samen met onze partners van GOLDBECK Solar bieden we geavanceerde fysieke beveiligingssystemen. Gezien de vele gevallen van koperdiefstal op zonneparken in de afgelopen jaren, hebben we onze inspanningen opgevoerd en verschillende op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld met zowel zichtbare als onzichtbare maatregelen.

Door gebruik te maken van de modernste cameratechnieken, die mensen van dieren kunnen onderscheiden, kunnen we potentiële indringers op afstand identificeren en onmiddellijk alarm slaan en bewakingspatrouilles sturen, zelfs met honden. Deze patrouilles zijn 24/7 actief, 365 dagen per week. We ondersteunen je bij het opzetten van de juiste beveiligings- en opvolgingsprotocollen voor alle scenario’s. In het geval van een koperdiefstal of een verdachte situatie zullen we je ondersteunen en contact onderhouden met de lokale en nationale politie.

Bovendien kunnen we moderne toegangssystemen leveren die logging, toegang op afstand, beheer van toestemmingen en voorwaardelijke toegang omvatten. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat uw park en onze activiteiten voldoen aan de hoogste beveiligings- en veiligheidsnormen.

More info request

Andere diensten

Cyberbeveiliging
Module reiniging
Thermografie vanuit de lucht
Reperaties
Garantie

Zonnepark Services biedt een uitgebreid pakket gespecialiseerde diensten om de optimale prestaties en lange levensduur van uw zonnepanelen te garanderen. Ons aanbod omvat grondige reiniging van modules om vuil, puin en andere verontreinigingen te verwijderen die de energieproductie kunnen belemmeren. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde thermografietechnieken vanuit de lucht om potentiële problemen zoals hotspots of afwijkingen in uw systeem te identificeren, zodat we proactief onderhoud kunnen plegen en de prestaties kunnen optimaliseren. In het onfortuinlijke geval van storm of diefstal zijn onze vakkundige technici uitgerust om reparatieprojecten snel af te handelen, zodat uw zonne-infrastructuur weer volledig functioneert. Bovendien bieden we speciale ondersteuning bij garantie en claims, begeleiden we klanten door het proces en maximaliseren we de voordelen om uw investering te beschermen. Met ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid is Zonnepark Services uw vertrouwde partner voor al uw O&M-behoeften op het gebied van zon-PV.

Meer informatie aanvragen
Head office

Drieharingstraat 6
3511 BJ Utrecht
The Netherlands

Routebeschrijving
Service office

Beneluxweg 132
9636 HV Zuidbroek
The Netherlands

Routebeschrijving