Zonnepark Services is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de exploitatie en het onderhoud (O&M) van zonnepanelen in Nederland. Ons projectportfolio omvat meer dan 1,2 GWp aan servicecontracten.  Zonnepark Services is ontstaan als een joint venture tussen Goldbeck Solar en Chint Solar. Hier combineren we meer dan 20 jaar wereldwijde zonne-energie ervaring met de lokale expertise van onze Nederlandse ingenieurs en service technici.

Ons doel is om door het hele land professionele O&M-diensten aan te bieden tegen concurrerende kosten, met snelle reactietijden en een hoog serviceniveau. Binnen ons bedrijf heerst een nuchtere en hands-on werkmentaliteit, we werken allemaal hard om het gewenste resultaat te bereiken.

Our services

Huidige vacatures

Ben jij gepassioneerd door duurzame energie en het maken van een positieve impact op de planeet? Bij Zonnepark Services zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken en bij te dragen aan onze missie om duurzame energieoplossingen te bevorderen.

Als lid van ons team krijg je de kans om te werken in een dynamische en coöperatieve omgeving waar innovatie en creativiteit worden aangemoedigd. Of je nu een ervaren professional bent of net aan het begin staat van je carrière, wij bieden diverse mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

View jobs
Head office

Drieharingstraat 6
3511 BJ Utrecht
The Netherlands

Routebeschrijving
Service office

Beneluxweg 132
9636 HV Zuidbroek
The Netherlands

Routebeschrijving