Zonnepark Services heeft met trots een belangrijke prestatie aangekondigd – de toevoeging van meer dan 1 GWp aan zonne-energie aan haar operationele O&M-portfolio. Deze mijlpaal is niet…

Lees artikel

Zonnepark Services heeft met trots een belangrijke prestatie aangekondigd – de toevoeging van meer dan 1 GWp aan zonne-energie aan haar operationele O&M-portfolio. Deze mijlpaal onderstreept niet alleen het streven naar schaalvergroting, maar ook de leidende rol van Zonnepark Services in de Nederlandse zonne-energiesector.

Om deze monumentale mijlpaal te vieren, organiseerde Zonnepark Services op 7 april een “Gigawatt Party” met aandeelhouders, personeel, klanten en gewaardeerde collega’s uit de Nederlandse PV-industrie. De viering vond plaats in Club Poema in Utrecht en markeerde een dag van reflectie op prestaties uit het verleden en toekomstgerichte ambities in het zonne-PV-energielandschap.

De groei van het bedrijf in de zonne-energiesector is een weerspiegeling van de strategische visie en technische expertise van het bedrijf, dat een gevarieerde portefeuille van zonne-energieprojecten beheert die zich uitstrekt over heel Nederland. Deze mijlpaal is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het hele team van Zonnepark Services, evenals het vertrouwen dat klanten en partners in het bedrijf stellen.

De Gigawatt Party in Club Poema was niet alleen een viering van de prestaties van Zonnepark Services, maar ook een gelegenheid voor belanghebbenden in de Nederlandse PV-industrie om met elkaar in contact te komen, inzichten te delen en samen te werken om de sector vooruit te helpen.

Terwijl Zonnepark Services deze belangrijke mijlpaal viert, blijft het bedrijf gefocust op haar missie om verder te schalen en O&M-diensten van hoge kwaliteit te leveren. Met meer dan 1 GWp aan zonne-energie bezittingen is het bedrijf goed gepositioneerd om haar groei voort te zetten en nieuwe technologieën, diensten en andere mogelijkheden te verkennen die bijdragen aan het succesvolle beheer van de zonne-energie bezittingen van haar klanten.

Meer nieuws

Deze artikelen zijn wellicht interessant voor je...

Zonnepark Services verbetert nationaal beheer zonne-energie met nieuw servicekantoor in Zuidbroek

Zonnepark Services is verheugd de opening aan te kondigen van haar nieuwste servicekantoor in Zuidbroek, strategisch gelegen om het beheer van honderden megawatts (MW) aan solar assets in Noord-Nederland te...
Bekijk artikel

Baanbrekend onderzoek onthult positieve ecologische effecten van zonneparken op biodiversiteit

Een onderzoek, uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen, werpt licht op de ecologische voordelen van zonneparken op landbouwgrond in Nederland. De studie omvatte onderzoek op Buinerveen en Midden-Groningen, twee grootschalige zonneparken...
Bekijk artikel
Head office

Drieharingstraat 6
3511 BJ Utrecht
The Netherlands

Routebeschrijving
Service office

Beneluxweg 132
9636 HV Zuidbroek
The Netherlands

Routebeschrijving