Zonnepark Services is verheugd de opening aan te kondigen van haar nieuwste servicekantoor in Zuidbroek, strategisch gelegen om het beheer van honderden megawatts (MW) aan solar assets in Noord-Nederland te ondersteunen. Deze uitbreiding wordt aangevuld door het landelijke netwerk van vakkundige technici van Zonnepark Services, dat garant staat voor snelle respons en minimale uitvaltijd in het hele land.

Het kantoor in Zuidbroek, gelegen te midden van een dynamische regio van zonne-energieprojecten, is klaar om de activiteiten te stroomlijnen en de onderhoudsdiensten te verbeteren voor de aanzienlijke portefeuille van Zonnepark Services in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Deze nieuwe faciliteit fungeert tevens als een geavanceerd magazijn, waardoor de logistiek van het onderhoud en de ondersteuning van uitgestrekte zonne-infrastructuren wordt geoptimaliseerd.

De vestiging van het nieuwe servicekantoor in Zuidbroek weerspiegelt de strategische aanpak van Zonnepark Services om uitzonderlijke, lokale ondersteuning te bieden met behoud van de wendbaarheid door landelijke dekking. Het nationale netwerk van technici is een hoeksteen van de operationele strategie van het bedrijf. Het stelt de marktleider in O&M op het gebied van zonne-energie in staat om snel ter plaatse te zijn, ongeacht de locatie van het zonnepark. Het regionale kantoor in Zuidbroek is een hub die de nationale aanpak van het bedrijf ondersteunt en het in staat stelt om te voldoen aan de behoeften van de grote zonne-energiebedrijven in het noorden.”

Meer nieuws

Deze artikelen zijn wellicht interessant voor je...

Een zonnige toekomst vieren: Mijlpaal van meer dan 1 GWp aan zonne-energieactiva bereikt

Zonnepark Services heeft met trots een belangrijke prestatie aangekondigd – de toevoeging van meer dan 1 GWp aan zonne-energie aan haar operationele O&M-portfolio. Deze mijlpaal is niet… Lees artikel Zonnepark...
Bekijk artikel

Baanbrekend onderzoek onthult positieve ecologische effecten van zonneparken op biodiversiteit

Een onderzoek, uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen, werpt licht op de ecologische voordelen van zonneparken op landbouwgrond in Nederland. De studie omvatte onderzoek op Buinerveen en Midden-Groningen, twee grootschalige zonneparken...
Bekijk artikel
Head office

Drieharingstraat 6
3511 BJ Utrecht
The Netherlands

Routebeschrijving
Service office

Beneluxweg 132
9636 HV Zuidbroek
The Netherlands

Routebeschrijving